Kako izbrati pravi jezikovni tečaj


Ob izbiri jezikovne šole se pogosto srečamo s težavo, kateri jezikovni tečaji so primerni za nas. Poleg tega, kako izbrati pravo šolo, se bodoči tečajniki zanimajo tudi za velikost skupin na tečajih. Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum se zavedajo, da večje skupine pomenijo manj osebne pozornosti za vsakega posameznika. Večina nas se je že znašla v situaciji, ko bi potrebovali dodatno pomoč pri razumevanju snovi, a zaradi prevelikega razreda to ni bilo mogoče. Zato pri njih stremijo k manjšim skupinam. Njihovi jezikovni tečaji imajo največ 10 udeležencev, kar omogoča večjo individualno pozornost vsakemu udeležencu.

Izkušeni učitelji – ključ do učinkovitih učnih ur

Izbira izkušenih učiteljev je ključnega pomena za kakovostno izobraževanje. Znanje, ki ga pridobite na tečaju, je tesno povezano z izkušenostjo vaših učiteljev. Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum se učitelji trudijo, da so ure poučne in zanimive, uporabljajo sodobne učne pristope in si prizadevajo, da bi udeleženci odnesli kar največ znanja.

Jezikovni tečaji

Seveda je cena pomemben faktor pri izbiri jezikovnega tečaja. A visoki stroški še ne zagotavljajo visoke kakovosti. Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum svetujejo, da se najprej osredotočite na kakovost, ki jo ponuja šola, in šele nato na ceno. Pri njih so na voljo ugodni jezikovni tečaji, ki so dostopni vsem. Na voljo so skupinski in individualni jezikovni tečaji za posameznike ter podjetja. Poleg tega nudijo tudi inštrukcije, priprave na maturo in prevajalske storitve.

Pomembnost lokacije

Ko se odločate za jezikovni tečaj, so zagotovo pomembnejši faktorji od lokacije, saj bi za kakovosten tečaj marsikdo hodil tudi precej daleč. Vendar pa je bližina učilnice še dodaten plus na seznamu prednosti in slabosti. Preverite lokacije učilnic Jezikovnega inštituta Didaktum na njihovi spletni strani in ugotovili boste, da so vse njihove učilnice zelo dostopne, saj se nahajajo v neposredni bližini postajališč mestnega avtobusa.

Edinstvena izkušnja učenja

Strast do jezikovnega izobraževanja in želja po prenašanju znanja vodita njihovo ekipo. Njihov cilj je zagotoviti posebno doživetje pri učenju tujega jezika, ki se opira na inovativne metode. Njihov cilj je združiti prijetno s koristnim, zato vam zagotavljajo, da se na njihovih tečajih ne boste dolgočasili in da bodo srečanja prijetna ter poučna.

Usposobljeni učitelji – vir nenehne motivacije

Njihovi izkušeni učitelji z dolgoletno prakso v poučevanju skrbijo za stalno motivacijo vsakega posameznika. Pri njih se učenje ne omejuje le na suhoparno podajanje slovnice in pravil. Njihov pristop je zabaven, sproščen in ustvarjalen, saj verjamejo, da je motivacija ključna za uspeh pri učenju tujega jezika. Njihov cilj je povečati samozavest tečajnikov, da premagajo strah pred napakami in svobodneje izražajo svoje misli. Prizadevajo si za razvoj pozitivne samopodobe tečajnikov ter spodbujajo radovednost in motivacijo za učenje jezikov.

Skupinski jezikovni tečaji

Če ste navdušeni nad učenjem tujega jezika v skupini, se čim prej prijavite, saj interakcija med udeleženci pospešuje učni napredek. Skupinski jezikovni tečaji so primerni za vse, ki si želite dinamičnega in zabavnega učenja ter cenovno dostopne možnosti izobraževanja. Skupinski tečaji potekajo v manjših skupinah, kar omogoča poglobljeno delo in hitrejši napredek. Udeleženci v skupini imajo podobno stopnjo predznanja. Na voljo so skupinski tečaji na vseh jezikovnih stopnjah, od A1 do C2, ter konverzacijski tečaji za dodatno izpopolnjevanje jezikovnih veščin.

Jezikovni tečaji

Če želite hitro napredovati, je ekspres tečaj prava izbira. Napredovanje na višjo stopnjo je možno že v samo dveh mesecih. Usposobljeni učitelji z bogatimi izkušnjami vas bodo vodili skozi učenje tujega jezika in poskrbeli za vaš napredek. Izbirate lahko med različnimi lokacijami za izvedbo tečaja: Ljubljana, Maribor, Celje, Koper ali spletno učenje. Na voljo je več kot 21 različnih jezikov, med katerimi lahko izberete tistega, ki vas najbolj zanima. Po končanem tečaju boste prejeli mednarodno primerljivo potrdilo o opravljenem tečaju in doseženi jezikovni stopnji. Pred začetkom tečaja vam ponujajo brezplačno testiranje predznanja, da vam lahko zagotovimo optimalno učno izkušnjo.

Individualno učenje za hitrejši napredek

Če si želite hitro pridobiti želena znanja jezika, so individualni tečaji prava izbira. Pri teh tečajih je vsakemu udeležencu prilagojen urnik, program in intenzivnost učenja, kar omogoča najhitrejše napredovanje. Individualne tečaje izvajajo po celotni Sloveniji, na lokaciji po vaši izbiri – bodisi v pisarni, doma ali preko spleta.

Zadnji prispevki